Нещо ново за Alfa Romeo Giulia някой може ли да ми каже?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво става с Giulia?
Collapse
X
-
Какво става с Giulia?
Last edited by ChIcHo_RoMeO; d.m.y г., 21:36.sigpic
Покрай БМВ - Боза, Мотор и Велпапе минава моето Алфе, а атзади БМВ - Боя, Мотор и Велпапе се движи не добре.Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеСпешно ли ти е?sigpic
Покрай БМВ - Боза, Мотор и Велпапе минава моето Алфе, а атзади БМВ - Боя, Мотор и Велпапе се движи не добре.
Comment
-
По-добре питай в Alfa Romeo пуска заместник на 159 през 2011 г.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от ChIcHo_RoMeO Покажи съобщениеНе, но е добре човек да бъде информиран
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Щом пишеш във Форума явно имаш интернет, но какво точно пречи сам да откриеш информацията е загадка???
p.s. Няма цени щото и кола няма. Бях постнал тези на Жужа, но е безсмислено.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
Comment